Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Sajtos puffancs tepsiben...

2015.02.02. 17:18 | margit2 | 2 komment

Ma délután sütöttem egy kis sós nassolni valót... Most nem édeset kívántunk, ezért sajtos puffancsokat sütöttem tepsiben. Önmagában szerintem vagy leves mellé, esetleg italhoz jó, ezért megtöltöttem egy kis sonkás krémsajt és reszelt trappista sajt keverékével... Úgyis kell inni naponta 3 liter vizet... na ez után jól is esik! :-)  De a gyümölcs, alma, mandarin.. stb. szintén jó utána...

A receptje megtalálható itt:  .... Sajtos puffancs tepsiben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr427133973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amerika24 · http://amerika24.blog.hu/ 2015.02.03. 20:09:13

Ez majdnem olyan mint a képviselőfánk receptje, de sósan...de jó! Nagyon tetszik, ezt biztos ki fogom próbálni.

margit2 2015.02.03. 20:20:37

@Amerika24:
Igen, ez nagyon hasonló, de itt a végén felvert tojásokat adunk a masszához, és így könnyebb is belekeverni. Na és a tölteléket is lehet ízlés szerint variálni. Nekünk így bejön. :-)
süti beállítások módosítása