Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Almás tallérok...

2015.10.10. 18:36 | margit2 | 2 komment

Ma én délután kipróbáltam egy a napokban a helyi sajtóban megjelent nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető sütit. Most teszteltük, tényleg finom! Tenyérnyi nagyságúra formáztam, így 10 darab lett a receptből, ami éppen 1 gáztepsi méretű tepsiben  fért el. Máskor is lesz, ez már biztos!  :-)

A receptje megtalálható itt:   ... Almás tallérok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr667955174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aloha3 2015.10.14. 20:29:08

Margitka, ez ismét egy nekem való, gyorsan összedobható finomság! Köszönöm, hamarosan kipróbálom!
További szép estét kívánok! :-)

margit2 2015.10.15. 07:12:03

@Aloha3:
Erika!
Én már azóta megcsináltam. De ugye tudod, hogy szeretek variálni mindig a recepteken... Ezért, és azért is, mert kevesebb túróm volt itthon, megcsináltam azzal is... De csak körülbelülire számoltam ki a mennyiségeket, így kicsit ragadósabb lett a massza... Ja és most az almát a nagy lyukú reszelőmön reszelte le, és nem kis apró kockákként tettem hozzá... meg annak a mennyiségét nem is csökkentettem... Hát a férjem és magam is megállapítottam, hogy így még finomabb!
Lehet porcukorral, lekvárral is enni, ki hogy szereti. Másnap is finom! :)
Tényleg gyors, próbáld ki! :)
süti beállítások módosítása