Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.
  • margit2: @Amerika24: Szerintem érdemes lenne megkóstolnod majd, ha lehetőség nyílik rá a selyemfűmézet. Mi ... (2023.11.23. 06:54) Kókuszos, sajtos tallér, lángos és krémes... méz!

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Horthy diós, és babapiskótás ananászos pudingos...

2016.05.28. 15:44 | margit2 | 6 komment

Ez a sütemény is szépen megsült az új sütőben! Már teszteltük is ebéd után.... Még csináltam egy kis babapiskótás ananászos pudingost is, amit  a barackos talléros receptem után készítettem.... De elfogyott az őszibarack, ezért ananász konzervet vettem elő hozzá.

A receptek megtalálhatóak itt:     ... Horthy diós     ... Barackos talléros

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr178754472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avocado Diaboli 2016.05.28. 18:52:27

Horthy dios???? Van Hitler pogacsa is?

margit2 2016.05.28. 20:31:36

@Avocado Diaboli: ... Nézzél utána.... tán még az is van...

Kincse- 2016.05.29. 11:43:17

A barackos talléron az a sok tejföl nem savanyú ízt ad neki?
Már sokféle módon raktam babapiskótával, kaláccsal, de nem használtam tejfölt, csak tejszínhabot, vagy a madártej-féleséget. Régen az anyósom a madártejféleséget kétszersült és meggy lerakásával kombinálta, meggylével locsolva a kétszersültet.

Kincse- 2016.05.29. 15:59:46

@margit2:
Nagyon egyszerű, ilyenkor ki szoktam törölni az egész kommentet, és javítva, újra írom. Te megteheted, hiszen te vagy a bloggazda.
A blogspotnál a kommentelő is ki tudja törölni, nem csak a bloggazda.
Ezt az enyémet is nyugodtan töröld.

margit2 2016.05.30. 07:12:17

@Kincse-: Nagyon finom a cukrozott tejföllel, egyáltalán nem savanyít!.... Én már nagyon gyakran elkészítettem ezt, de a végeredmény mindig isteni lett! Persze ezt általában 2 nap alatt meg is esszük, nem is lenne ideje savanyodni, ma ebédkor fog elfogyni a második fele! :-)
Mi amikor esszük, akkor nyomunk rá tejszínhabot!... Sőt most még vettem elő a fagyasztóból fekete ribizlit is, és a tetejére szórtam, mielőtt ettük! Nagyon finom pikáns ízt adott neki!

A madártejes változat is finom, már úgy is készítettem. ... Ja és a házi krémes porral készült is nagyon jó!!:-)

margit2 2016.05.30. 07:13:13

@Kincse-: Tényleg, de tegnap kapkodtam, most rendeztem! :-)
süti beállítások módosítása