Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Kecsap 2 (a boltival egyező ízű) ...

2016.08.24. 20:05 | margit2 | 2 komment

kecsap-2016_08_ho.jpg

Nyáron bizony itt az ideje a téli elrakásoknak. Szombaton almás kecsapot főztem be. Lett is 20 üveggel. Körülbelül 10-11 liternyi. Eddig a száraz dunsztban volt jól betakarva. Mivel hétfőn elmentünk Zalakarosra egy kis kikapcsolódásra. Kedden szuper időnk is lett. Nagyon jól éreztük magunkat... Ma jöttünk haza. Ugye itthon aztán nem győzzük pótolni az elmaradt munkákat. Ma szedtem ki ebéd után az üvegeket, lecímkéztem, és berakodtam a spájzba  a már elkészített helyükre.... Most már van paradicsomlé, lecsó és kecsap is... de mindegyikből kell még majd befőzni...

A receptje megtalálható itt, ahogy készítettem:  .... Kecsap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6511649822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amerika24 · http://amerika24.blog.hu/ 2016.08.25. 07:11:04

Tegnap nálam is ez volt a műsor, kecsap főzés...még a száraz dunsztban vannak. Már főztem egyszer, ilyesmit , mint a tiéd, cukkímival, de most kaptam egy új receptet, amit ki akartam próbálni, ebbe zeller szárat kellet össze kötve főzni. Kíváncsi leszek az ízére, mert igazán akkor tudom csak ízlelni, ha kihűt teljesen.

margit2 2016.08.25. 08:39:11

@Amerika24: Én kétféle kecsapot készítek minden évben... A fűszeresbe teszek én is zellert, csak az almásba nem. Biztos finom lett a Tiéd is! :-)
Mennyi liter lett?
süti beállítások módosítása