Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Lángos (KeFIRES!)

2018.03.19. 18:48 | margit2 | Szólj hozzá!

langos-2018_03_18.jpg

A hétvégére is sütöttem megint... először a sós diós ropogóst, ez most nagy kedvencünk. mert napokig ehető. Most dupla adagot csináltam. Aztán összedobtam egy adag krémest. Most is vásárolt vajas tésztával, így fél óra alatt kész is lettem vele... Mivel megegyeztünk, hogy most vasárnap nem húsleves lesz, ezért már szombaton megfőztem az 5 literes fazék gulyáslevest. Már régen is volt, így lett is keletje!  Aztán reggel még bekevertem egy adag kefires lángosnak tésztát.. persze csak ebéd előtt sütöttem ki, mert az úgy jó!  :)  ... Természetesen fokhagymás tejfölt is kevertem össze hozzá.. és persze sima tejföllel és reszelt trappista sajttal ettem....

A receptje megtalálható itt:   ... Lángos (KEFIRES!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5613753098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása