Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: Zsuzsa! Ennek igazából kínai datolya a neve. Leszedni akkor kell, amikor már szép barna. Igazából ... (2018.10.13. 11:31) Almás-diós máktorta liszt nélkül...
  • margit2: @Kincse-: Lehet, hogy volt valami , mert engem is kidobott az előbb a blog... De most már olvasom ... (2018.10.01. 17:28) mogyorós-mandulás torta...
  • margit2: @Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagy... (2018.09.23. 19:16) Sült túrógombóc....
  • margit2: @Josef Lewis: Helló! ... Tulajdonképpen valamiből mindenkinek meg kell élni.... :) (2018.09.20. 06:36) Alma még mindig.... és paprika elrakás...
  • Josef Lewis: Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rend... (2018.09.20. 02:41) Almás pite...

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Paradicsom befőzés...

2013.08.16. 18:32 | margit2 | 4 komment

.

Hétfőn főztem be először az idén paradicsomot. 11 liter lett.... Ma vettem csak ki a száraz dunsztból az üvegeket, mert ma meg lecsót főztem.. most azok a kis üvegek vannak betakarva...

Így főzöm a paradicsomlét: ... Paradicsom befőzés

.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr76030686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kata... 2013.08.17. 12:51:41

sosem tudtam pontosan,hogy mennyi ideig is kell ebben a száraz dunsztban lennie a befőtteknek..meg úgy egyáltalán,nem tudok befőzni :( nekem anyukám készít ilyesmiket %redface%

margit2 2013.08.17. 13:27:19

Fiatalasszony koromban nekem is mindig az édesanyám csinált mindent... Mi vittük hozzá az üres üvegeket, és hoztuk az elrakottakat... De most már évek óta én csinálom... Van saját tapasztalatom. %wink% Azért szerintem jó, ha az ember megtanul dolgokat....

Gita 2013.08.18. 08:15:01

Szépek lettek az idén is! ... Én már tavaly is megcsodáltam, biztos jó érett paradicsomból főzted, ugye.

margit2 2013.08.18. 14:59:01

Igen, a paradicsomot úgy érdemes befőzni, ha már jól beérett! %razz%