Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: Zsuzsa! Ennek igazából kínai datolya a neve. Leszedni akkor kell, amikor már szép barna. Igazából ... (2018.10.13. 11:31) Almás-diós máktorta liszt nélkül...
  • margit2: @Kincse-: Lehet, hogy volt valami , mert engem is kidobott az előbb a blog... De most már olvasom ... (2018.10.01. 17:28) mogyorós-mandulás torta...
  • margit2: @Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagy... (2018.09.23. 19:16) Sült túrógombóc....
  • margit2: @Josef Lewis: Helló! ... Tulajdonképpen valamiből mindenkinek meg kell élni.... :) (2018.09.20. 06:36) Alma még mindig.... és paprika elrakás...
  • Josef Lewis: Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rend... (2018.09.20. 02:41) Almás pite...

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Lecsó - natur ...

2013.08.18. 18:59 | margit2 | 10 komment

.

Már a lecsó is a helyére került, de előtte felcímkéztem, ahogy mindig is. Most 15 üveggel lett.

A recept megtalálható itt ahogy készítettem: ... Lecsó - natur

.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr306030685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gita 2013.08.19. 08:05:16

Margitka! Látom, hogy az idén is ezt a natur változatot készítetted el. Azért talán, mert gyorsabb?

margit2 2013.08.19. 09:49:05

Gita! Gyorsabb is, meg sokkal hasznosabb... Mert a régi olajjal, vagy zsírral készült egy idő után megavasodhat.. Ehhez, meg ha kell, gyorsan dinsztelek hagymát, és ízesíthetem... olyan, mint a frissen készült lecsó! %razz% Sosem lesz avas!!!!

Anna3 2013.08.19. 11:10:26

Szia Margitka! Megnéztem a reciket, egészségesebb is a natúr változat. Már rég akarom írni, hogy tetszik, ahogy felcímkézed az üvegeket, így elkerülöd, hogy a régebbiek megromoljanak.

margit2 2013.08.19. 15:16:14

Anna! Köszi! %smile% .... Valóban mindig időrendi sorrendben esszük az elrakottakat. %wink% Remélem, hogy jól vagytok! Fejlődik szépen a kislányod?.. Minden rendben van? .. Ha ráérsz, majd írjál pár sort!

greenfield 2013.08.20. 17:01:19

Szia Margitka! Megnéztem én is a receptet, ez nagyon könnyű és biztos finom, kifogom próbálni. Köszi!:-) Kívánok további szép napot! :-)

margit2 2013.08.20. 17:54:27

Köszi, Neked is! %smile% Tulajdonképpen én is az egyik nagyon aranyos barátnőmtől kaptam ezt a receptet még tavaly a fórumomban. Érdemes megcsinálni! %wink%

greenfield 2013.08.20. 20:22:05

Örök hála a barátnődnek is, hogy ilyen jó receptet ossztott meg!:-)

margit2 2013.08.21. 07:49:59

Én is megköszöntem Neki azóta már többször is! %smile%

evimami 2013.08.21. 15:55:28

A paradicsom java elrakva, de lecsózás csak szeptemberben lesz. Most más a cél.

margit2 2013.08.21. 16:07:58

Tudom! %smile% Én viszont a héten még kecsapot akarok befőzni! %wink%