Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: Zsuzsa! Ennek igazából kínai datolya a neve. Leszedni akkor kell, amikor már szép barna. Igazából ... (2018.10.13. 11:31) Almás-diós máktorta liszt nélkül...
  • margit2: @Kincse-: Lehet, hogy volt valami , mert engem is kidobott az előbb a blog... De most már olvasom ... (2018.10.01. 17:28) mogyorós-mandulás torta...
  • margit2: @Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagy... (2018.09.23. 19:16) Sült túrógombóc....
  • margit2: @Josef Lewis: Helló! ... Tulajdonképpen valamiből mindenkinek meg kell élni.... :) (2018.09.20. 06:36) Alma még mindig.... és paprika elrakás...
  • Josef Lewis: Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rend... (2018.09.20. 02:41) Almás pite...

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Rácsos virslis bucik és túró batyu...

2014.01.17. 20:26 | margit2 | 21 komment

.

.

Tegnap sósra volt igény. Megsütöttem a rácsos virsis bucikat, amelyet Rozi ( fórumos barátnőm )  Sajtba tekert, cérna kolbászos kiflik   receptje után csináltam.   Igazán finom volt.

Ma pedig  nagy kedvencünket, a túrós batyut  sütöttem meg, ez saját receptem. Annyira kapós lett, hogy holnap újra sütöm. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr776030644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bíbor 2014.01.17. 22:30:26

Nagyon guszta mindkettő. Nem kérsz kosztost?

margit2 2014.01.18. 07:55:35

Köszi, de ma többen is leszünk itthon, nem szokott felesleg megmaradni. %wink%

doktorneni 2014.01.18. 08:10:56

Jaj de nagyon jól néz, milyen jó lenne reggelire :) Nagyon ügyes vagy !

doktorneni 2014.01.18. 08:13:20

Nem akarsz küldeni nekem ilyen csodákat Wolfasburgba? :D

margit2 2014.01.18. 08:26:09

Üdv itt nálam! %smile% Köszi, szívesen küldenék, ha lehetne! .. Te is szeretsz sütni?

doktorneni 2014.01.18. 08:30:00

Szia Igen nagyon szeretek sütni , hétvégén mindig szoktam sütni valami finom kekszet , és azt szoktam reggelire a kávéhoz enni. De tortát is szívesen csinálok ha az alkalom megkívánja, bár nem vagyok még olyan gyakorlott háziasszony, mint Te :)

margit2 2014.01.18. 10:33:39

Na és milyen tortát sütöttél már? %razz%

Wolfsburg 2014.01.18. 11:26:24

Dobostorta volt az utóbbi, nem nagyon sikerült a cukor rajta, nem sikerült szépen bevágni, de nem gond, mert barátokkal ettük meg, és a kutyát se érdekelte, finom volt :)

margit2 2014.01.18. 12:00:20

Látod én pontosan így vagyok a sütésekkel! ... Mindig azt mondom, hogy a lényeg, hogy finom legyen! %wink% A húgommal szoktunk ezek mindig viccelődni... mert azt mondta, hogy az övé szebb, erre én mindig azt válaszoltam: de az enyém meg finomabb! %lol%

Doktornéni 2014.01.18. 20:28:49

A reggel készült finomság gondolom elfogyott! :) Agazatok van , most elmegyek belevetem magam kicsit a német éjszakába, barátok rávettek, hogy bújjak kicsit ki az önsajnálatból. Szóval most megyek kicsit társasági életet élni! Szép állmokat mindenkinek! Doktornéni Wolfsburgból

margit2 2014.01.19. 07:56:20

A sós rácsos virslis buciknak bizony már nyoma sincs.. Igaz, hogy ezek a túrós batyuk is elfogytak , de mivel beígértem, tegnap sütöttem egy újabb adagot.... na abból még van pár darab! %razz% Te pedig igenis jársz társaságba! ... Hiszen egyszer élünk! %mrgreen% .

amerika24 2014.01.19. 08:27:07

De jól néz ki ez a rácsos virsli...ennek a rácsozónak én is hasznát venném biztosan... Megyek receptet olvasni...mitől cérna kolbász a cérna kolbász? ilyen vékony? nem hallottam még ezt a megnevezést...

margit2 2014.01.19. 10:37:13

Igen, ilyen vékony..... De én most 2 féle vékony virslivel csináltam, sertés, és pulykavirslivel... %razz%

Gita 2014.01.19. 11:32:57

Ez a rácsozás nekem is nagyon teszik... még eddig én sem láttam ilyen szerkentyűt.... A túrósod is finom lehet! Én is sütöttem már. :-)

margit2 2014.01.19. 14:05:30

Igen, valóban nagyon megkedveltem ezt a rácsozót. Én sem láttam eddig, bár nem is tudtam, hogy van, addig, amíg nem kaptam ajándékba.... Ez a túrós annyira kelendő nálunk, hogy 1 adag nem mindig elég... most is dupláznom kellett... %wink%

bíbor 2014.01.19. 20:22:37

A rácsozás különösen széppé teszi a göngyölt virslit. Nagyon finom lehet. A túrós táska nem különben.

evimami 2014.01.19. 20:57:05

Az a rácsooosssss!

margit2 2014.01.19. 21:01:50

Bíbor! Köszi, nálam mindig az a fontos, hogy finom legyen, amit készítek... Persze azért igyekszem mutatóssá is összehozni... hiszen az csábító is... %smile%

margit2 2014.01.19. 21:02:44

Dédike! Hogy mennyit jelent egy kis díszítés, ugyanannál... %wink%

2014.01.23. 15:49:25

Fincsi az ilyen túrós, ügyes vagy!

margit2 2014.01.23. 16:09:01

Az biztos, hogy ezt nagyon szeretem csinálni is, ... meg enni is! %razz%