Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @zs58: Szia! Én eddig még más liszttel nem próbáltam ki ezt a sütit. De szerintem tönköllyel fin... (2019.02.19. 19:45) Szilvalekváros papucs...
  • margit2: @Kincse-: Köszi, aranyos vagy! Éppen most hűl az újabb gyümikenyér, mivel az előző édességek mára... (2019.02.10. 12:13) Túrós sós rud...
  • margit2: @Kincse-: Én mindig csak akkor kanalazom bele a lekvárt, amikor kivettem a sütőből, de rögtön, és ... (2019.01.24. 14:17) Angyalszem...
  • margit2: @Kincse-: Úgy látszik, hogy többféle trükk is van a fánkok készítésének, sütésének... Én még így t... (2019.01.20. 17:18) Fánk (szalagos)...
  • margit2: @Kincse-: Nekünk is elfogyott a kocsonya. Viszont pizza még van! Holnap is azt eszek majd reggeli... (2019.01.13. 17:57) Pizza-géppel...

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Sült túrógombóc....

2018.09.22. 11:59 | margit2 | 2 komment

sult-turogombocok-2018_09_20.jpg

Tartalmas elvesek készültek a napokban. Mégpedig frankfurti leves, és  tejszínes gombaleves. Ezért tegnap sült túrógombócot készítettem, amiből mára is maradt. Mi csokoládé pudinggal szeretjük. 

Így készült: ... Sült túrógombóc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5514255491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kincse- 2018.09.23. 15:27:31

Ez a sült túrógombóc is finom lehet, hasonló hozzávalók, mint amiből én is készítem, de úgy látszik, így egyszerűbb, gyorsabb kivitelezhető a tiéd. Csak attól tartok, minden lét felszív sütéskor, és szárazabb érzés, mint amikor a tányérban öntözöm meg.
A túrógombócot kifőzöm, és utána pirított zsemlemorzsába forgatom, majd tejföl+cukor+margarin összetételt forrósítok fel, és a tányérban ezzel locsolom meg.

margit2 2018.09.23. 19:16:52

@Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagyományos morzsásat készítettem, és ahhoz is kellett puding... de ezt mi sokkal jobban szeretjük. :)