Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: Zsuzsa! Ennek igazából kínai datolya a neve. Leszedni akkor kell, amikor már szép barna. Igazából ... (2018.10.13. 11:31) Almás-diós máktorta liszt nélkül...
  • margit2: @Kincse-: Lehet, hogy volt valami , mert engem is kidobott az előbb a blog... De most már olvasom ... (2018.10.01. 17:28) mogyorós-mandulás torta...
  • margit2: @Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagy... (2018.09.23. 19:16) Sült túrógombóc....
  • margit2: @Josef Lewis: Helló! ... Tulajdonképpen valamiből mindenkinek meg kell élni.... :) (2018.09.20. 06:36) Alma még mindig.... és paprika elrakás...
  • Josef Lewis: Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rend... (2018.09.20. 02:41) Almás pite...

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Sült túrógombóc....

2018.09.22. 11:59 | margit2 | 2 komment

sult-turogombocok-2018_09_20.jpg

Tartalmas elvesek készültek a napokban. Mégpedig frankfurti leves, és  tejszínes gombaleves. Ezért tegnap sült túrógombócot készítettem, amiből mára is maradt. Mi csokoládé pudinggal szeretjük. 

Így készült: ... Sült túrógombóc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8014255491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kincse- 2018.09.23. 15:27:31

Ez a sült túrógombóc is finom lehet, hasonló hozzávalók, mint amiből én is készítem, de úgy látszik, így egyszerűbb, gyorsabb kivitelezhető a tiéd. Csak attól tartok, minden lét felszív sütéskor, és szárazabb érzés, mint amikor a tányérban öntözöm meg.
A túrógombócot kifőzöm, és utána pirított zsemlemorzsába forgatom, majd tejföl+cukor+margarin összetételt forrósítok fel, és a tányérban ezzel locsolom meg.

margit2 2018.09.23. 19:16:52

@Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagyományos morzsásat készítettem, és ahhoz is kellett puding... de ezt mi sokkal jobban szeretjük. :)