A nagy hőség miatt bizony igencsak mellőztem a sütögetést... Vasárnap, hogy azért legyen valami finomság az ebéd után, már reggel gyorsan előkaptam a házi krémes krémport, és 2 dl plusz hulala hozzáadásával bővítettem a krémet, így sokkal finomabb is lett a végeredmény. Alulra a jénaiba először rumos tejbe forgatott babapiskótát raktam le 2 sorban.... arra tettem a krémet, fekete ribizlit szórtam rá, arra megint krémet kentem. Tejszínhabbal tálaltam, megszórtam aszalt áfonyával és csokilencsével... Valóban nagyon nagyon finom lett! ... Máskor is lesz ilyen, az már biztos, mert nagy sikerem lett vele!
4 pohárral ettünk ebéd után, azokba is ugyanúgy készítettem el... Még van egy jénai tálban, amit este már megkezdtünk, abból még ma is ehetünk.. Szerintem még jobban össze is érhettek az ízek....
Ezt a krémport használtam most is, nagyon megkedveltem:
Ezt a krém bővítést most nem én találtam ki, hanem Ancsa, az egyik nagyon kedves nagyváradi fórumozóm... Először tartottam tőle, féltem, hogy híg lesz a krém, de nem!... Sokkal finomabb lett az íze, és a tejszín miatt világosabb... Bátran ki lehet próbálni, nagyon tudom ajánlani! :-)