Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Őrölt chili....

2008.10.11. 18:06 | margit2 | 12 komment

.
.
Az éjjel csonttá száradt az aszalóban a paprika... Így ma már lehetett őrölni. 20 dkg lett belőle. Leteszteltük a mai halászlében, szuper erős! Remélem, hogy ennyi még lesz abból, ami kint van, és kitart a következő év szeptemberéig...  
.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr746031267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dédike 2008.10.11. 20:26:18

Jó kajákat hozzá.

margit2 2008.10.11. 20:37:29

Dédike! Én még a gulyáslevesbe is teszek egy picit, szeretem, ha erős! %razz%

cinci 2008.10.11. 21:13:06

Nálunk csak a férjem szereti az erőset:) Nekem cserépbe volt ültetve,és azon is sok lett,és már fel van fűzve:)

margit2 2008.10.11. 21:21:24

Cinci! Nálunk mind a 4-en szeretjük. %razz% Tavaly mi is felfűzve szárítottuk, de ráment közel 2 hónap...

Szomor 2008.10.11. 21:23:43

Az én paprikáim még száradnak, de természetes úton :) Szép estét kívánok :)

margit2 2008.10.11. 22:48:40

A lényeg az, hogy szárad! %smile%

Kati 2008.10.12. 01:06:48

Ebből nem kell sok!!!! De isteni csípős étel!!!

Ágnes 2008.10.12. 06:24:36

Milyen jó lenne ebból egy pici a mai halászlénkbe :)

margit2 2008.10.12. 09:20:00

Kati! Bizony, hogy nem kell sok!... Én tegnap el is sokalltam egy picit, nem győztem rá iszogatni az ásványvizet! %wink% Ágnes! Kár, hogy nem laksz hozzánk közelebb, egy pár csipetnyit beleszórnék a levesedbe! %razz%

Kati 2008.10.12. 23:11:38

Olyankor kenyeret egyél rá, meg néhány kanál tejfölt. Segít!

Manólány 2008.10.13. 06:44:26

Volt akkor pityergés mikor daráltad, de megérte nagyon szép színű lett:)

margit2 2008.10.13. 07:13:42

Kati! Kenyeret azt ettem, arra ittam a vizet... Na majd tejfölözök is legközelebb, úgyis nagyon szeretem! %wink% Manólány! Tévedsz... Hihi, nem is pityeregtem, hiszem a férjem darálta! Igaz, láttam, hogy közben kiment a friss levegőre... %lol%
süti beállítások módosítása