Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Diós-kakaós mézes sütik...

2016.12.20. 19:33 | margit2 | 2 komment

kakaos-diosmezes-2016.jpg

Most délután kipróbáltam én is Amerika után a diós mézeseket, aminek a receptjét december 3-án be is írta a blogjában. Mázba nem forgattam, csak a második tepsiben a fenyőformák közepébe nyomtam 1-1 db m&m-es csokicukorkát.  Nagyon finom vele.  :)  Köszönöm itt is  a receptet, máskor is megsütöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1312063953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amerika24 · http://amerika24.blog.hu/ 2016.12.21. 07:53:01

Szépek lettek, és milyen jól megtartotta a formáját. Nekem van, hogy kissé elnőnek, de akkor sincs semmi baj, az íz a fontos.
A linzert, amit most sütöttem, azért szeretem, mert az mindig megtartja a formáját, nem szabad sokáig sütni, csak éppen színt kap, s nem baj ha puha még, akkor iis kiveszem, utána úgy is megszilárdul.

margit2 2016.12.21. 08:57:56

@Amerika24: Igen, láttam a linzereidet is, azok is nagyon szépek lettek! :-)
süti beállítások módosítása