Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Sült túrógombóc....

2018.09.22. 11:59 | margit2 | 2 komment

sult-turogombocok-2018_09_20.jpg

Tartalmas elvesek készültek a napokban. Mégpedig frankfurti leves, és  tejszínes gombaleves. Ezért tegnap sült túrógombócot készítettem, amiből mára is maradt. Mi csokoládé pudinggal szeretjük. 

Így készült: ... Sült túrógombóc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5114255491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kincse- 2018.09.23. 15:27:31

Ez a sült túrógombóc is finom lehet, hasonló hozzávalók, mint amiből én is készítem, de úgy látszik, így egyszerűbb, gyorsabb kivitelezhető a tiéd. Csak attól tartok, minden lét felszív sütéskor, és szárazabb érzés, mint amikor a tányérban öntözöm meg.
A túrógombócot kifőzöm, és utána pirított zsemlemorzsába forgatom, majd tejföl+cukor+margarin összetételt forrósítok fel, és a tányérban ezzel locsolom meg.

margit2 2018.09.23. 19:16:52

@Kincse-: Én viszont mindig főzök mellé pudingot, és úgy nem száraz! Régen én is csak azt a hagyományos morzsásat készítettem, és ahhoz is kellett puding... de ezt mi sokkal jobban szeretjük. :)
süti beállítások módosítása