Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Sajtos bagett dinsztelt hagymával és dióval...

2011.10.27. 16:17 | margit2 | 6 komment

  

.

A sok édesség után ma egy sós keltet sütöttem. Tegnap már a fiam is kérte, hogy sósat süssek!  A töltelékbe csak dinsztelt hagyma és dió darabok kerültek. No azért tettem párba chili paprikát is, mert a férjem úgy szereti.  

A receptje megtalálható itt:  .... Sajtos bagett

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr526030870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2011.10.27. 18:44:52

...de finom lehetett...:) ...a diót amúgy még nem próbáltam hagymával de piritva isteni finom...

margit2 2011.10.27. 19:39:28

Együtt dinszteltem a hagymával, és a hagymából kijövő lé inkább csak megpuhította, nem pirította! De tényleg finom lett nagyon! %razz%

bikfic 2011.10.27. 23:21:59

nnnyammm, épp valami ilyesmire vágyom!! lehet, holnap meg is sütöm!! :-p (köszi ismét!)

margit2 2011.10.28. 08:12:35

Bikfic! Az a lényeg, hogy ne sajnáljad a kelési időt!!!! ... Ez a legfontosabb a kelt tésztáknál! Sok sikert hozzá! ... Aztán számolj be róla, hogyan sikerült, oké! %wink%

evimami 2011.11.01. 10:44:28

Ujabban én is sós párti lettem.

margit2 2011.11.01. 20:32:25

Most egy ideig ez nálunk is így lesz! %razz%
süti beállítások módosítása