Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Ázsiai harcsa...

2007.11.15. 15:55 | margit2 | 28 komment

.
.
Már régen volt hal, ezért ma délután egy gyorsan elkészíthető halételt dobtam össze. Szeretjük az ázsiai ízeket, ez az étel pedig jellegzetesen az. Harcsából készítettem!
.
A recept megtalálható itt: .... Ázsiai harcsa
.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr126031486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyal 2007.11.15. 16:44:15

nyami. ajánlottam anyunak. lehet valamelyik nap megcsináljuk =)

margit2 2007.11.15. 17:31:37

Angyal! Ezt biztos, hogy nem bánjátok meg, mert tényleg nagyon finom, és ráadásul még fél óra sem kell az elkészítéséhez! %wink%

Szomor 2007.11.15. 17:58:55

Még nem ettem,de biztosan jó lehet. Én is szeretem a távoli kelet kajáit,de van ami nem ízlik De ez így van minden kajával:)

luc gizi 2007.11.15. 18:52:49

Beírom én neked névvel is ha ez a kívánságod. Szánalmas, hülye, kielégítetlen picsa vagy ja és nevetséges is ezzel a sok sütéssel és zabálással, ami művelsz

margit2 2007.11.15. 19:41:48

Én is szeretlek pazsu, vagy p.zsizsu, vagy gesztenye, vagy most már luc gizi.

margit2 2007.11.15. 19:52:02

Szomor! Ha a halat nem szereted, akkor ezt a receptet meg lehet ám csinálni csirkehúsival, vagy akár pulykahusival is! %razz%

marisom 2007.11.15. 20:54:58

Csak nyelek, jó nagyokat nyelek.. Hogy Te micsoda ötletes és finom dolgokat készítesz.. Na de reggel is most is, itthon nagyon fini sárgaborsó volt.. de egy kis halacska..

Blue Ocean 2007.11.15. 22:16:21

Jóó éjt!:-) Ölellek!

marisom 2007.11.16. 05:35:30

Szia Margitka! Nem hoztál reggelit, most mi lesz? %smile% azért legyen nagyon szép napod!

vnjudit 2007.11.16. 05:47:54

Szia Margit! Ez a harcsa nagyon finom lehetett :) Szép napot mára is (az irigykedőket meg magasról... %wink% )

M 2007.11.16. 07:01:42

No, ezt én is megkóstolnám! :) Szeretek hozzád jönni, mert ez a hely az otthon melegét, biztonságát, jól-létét sugározza, ahol minden a helyén van. A szereplők és a szerepek egyaránt.

Blue Ocean 2007.11.16. 07:07:00

Jóóóreggelt!:-) Szép napot!:-)

vnjudit 2007.11.16. 14:24:17

Szia Margit! Segítségért jöttem :D. A bagolyszeméhez fel kell tekergetni még forrón a tésztát, mint a piskótatekercsnél?:)

margit2 2007.11.16. 14:37:24

Sziasztok! Mindenkinek kellemes napot kívánok! Judit! Hagyni kell kihűlni, utána megtölteni. Majd feltekerni. De javaslom, hogy mégegyszer nézd meg, olvasd el, mert pontosan leírtam, a feltekerés módját is! Sok sikert hozzá! %wink%

Blue Ocean 2007.11.16. 15:11:52

Kellemes hétvégét!:-) Puszillak!

Sugi 2007.11.16. 16:00:55

A mindenit!!!;) Szuperül néz ki;) Meseszép hétvégéd legyen!Puszi!

Ancsa és a Pocaklakó 2007.11.16. 17:09:28

Guszta...de hal??? Nem komálom :( Szép hétvégét!

margit2 2007.11.16. 17:58:03

Köszi Sugi! Ízlett is családnak! %wink% Ancsa! Meg lehet ezt a receptet csinálni akár csirkével, vagy pulykahusival is! %razz% Te melyiket szereted?

margit2 2007.11.16. 17:59:25

Blue! Neked is nyugis, szép hétvégét kívánok! %biggrin%

vnjudit 2007.11.17. 20:40:21

Margit elolvastam %wink%

margit2 2007.11.17. 20:49:55

Akkor jó! No és meg is csináltad%question%

Szomor 2007.11.18. 15:32:58

Szeretem a halat a csirkét is ,csupán azt akartam mondani ott fenn,hogy van amit nem bírok a fűszerek miatt.

margit2 2007.11.18. 16:08:25

Bizony a kínai kajáknál van egy két agresszív fűszer, ami meghatározza az ízeket. Pl: a gyömbér. Én nem is szoktam túl sokat tenni belőle...

Kati 2007.11.18. 20:58:02

Nagyokat nyeltem...... A megszokott: mindig finomat találok Nálad!!!!

Lazac 2007.11.19. 06:10:59

én imádom a kínai kaját...mégha ez itt kicsit horror is nekem..ugye halból van. %smile%

margit2 2007.11.19. 08:13:14

Köszi Kati! Ebből a harcsából nagyon finom, és ez nem szálkás, ami nagyon fontos nálunk! %razz% Lazac! De nem lazacból van, Rád gondoltam, abból nem is mernék enni! %mrgreen%

Lazac 2007.11.19. 22:09:39

Akkor jó Marg....bíztam benned. %lol%

margit2 2007.11.20. 14:25:47

%biggrin%
süti beállítások módosítása