Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Pizza....

2010.11.25. 13:09 | margit2 | 22 komment

.

Ebédre ma pizzát sütöttem, mégpedig 4-et egyszerre. Légkeveréssel ez lehetséges, és hamarabb elkészültem vele. .... Tulajdonképpen már aktuális volt, mert mostanában kicsit elfelejtettem...

A receptje megtalálható itt: .... Pizza sütés!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr256030957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditta84 2010.11.25. 14:38:10

Margitka,Te aztán nem aprózod,belehúztál rendesen:-),nagyon guszták különben!

Ircsike 2010.11.25. 15:10:23

A pizzaban az is "szornyu", hogy nagyon-nagyon finom! :-) En is nagyon szeretem!:-)

amerika24 2010.11.25. 16:16:53

...mindig is jó ötletnek találtam ezt az "egyszerre négyet" :)...energia spórolás is van benne, no meg variálhatod is...ki melyiket szereti...

margit2 2010.11.25. 18:36:23

Ditta! Egy ideig egyszerre csak 3-at sütöttem a rácson... Aztán egy idő után kevésnek bizonyult... Most már teszek krumplit is hozzá, és így picit több liszt is kell bele, bőven kijön a 4 adag. Imádjuk! %razz%

margit2 2010.11.25. 18:37:15

Ircsike! Akkor talán sütsz is gyakran? %eek%

margit2 2010.11.25. 18:38:34

Amerika! Bizony, hogy spórolok az energiával... Mert, ha egyenként sütöttem 40 perc alatt készült el a 4, míg így 170 fokon légkeveréssel 20 perc alatt megsül egyszerre! %wink%

agoo 2010.11.25. 18:39:58

Ilyen sokdarabsütőt én is akarok!!!! :-)

margit2 2010.11.25. 19:01:29

Mi még a Metro-ban vettük, kb. 4 éve... Azóta nem is figyeltem, hogy árulnak-e... De valóban nagyon jó! %wink%

Anna3 2010.11.25. 21:49:50

Na és milyen feltét van rajtuk?

margit2 2010.11.25. 23:00:03

Darált húsból csinálok milánói szósz szerűséget... Abból kenek a tésztára, hagymakarikákat teszek rá, fűszerezem, trappista sajtot reszelek rá, és a szélére paradicsomlét öntök. Aztán van amelyikre kifőtt kukorica is került. %razz%

Ircsike 2010.11.26. 07:59:53

Nem csinalok gyakran, aminek a sulygyarapodas az oka.:-( Sajnos a ferjem is es en is hajlamosak vagyunk a hizasra, igy nem igazan azt esszuk, amit szeretnenk, hanem amit a merleg megenged!:-( Sargarepa, karalabe rulez!:-)

margit2 2010.11.26. 08:33:23

Ircsike! Nálunk is főleg a fiúk eszik meg.. De ha már elkészítem, mindig eszek belőle egy szeletkét én is... Attól azért nem lehet ám hízni... Én mindig savanyú káposztával eszem, úgy olyan fincsi.... Minden akkor hizlal, ha sokat eszünk belőle.... Persze én is tartok a saját részemre lazább napokat... Vagyis nem azt eszem, amit a többek... %wink% ... Újra vettem ananászt is, azt nagyon célszerű enni, mert zsírégető! %razz%

Anna3 2010.11.26. 13:16:58

Margitka! Megsütöttem a vaniliás szeletet! Még csak 2 órája(!) van hűtőben, de már muszáj volt megkóstolni a szélét. Hál Istennek nem egyedül vagyok itthon, így van kire fogni... Na, mindegy. Az a lényeg, hogy ez valami mennyei süti. Én is ismertem egy hasonló változatot, amit mi a szüleimnél kakaós kockának hívtunk, de a tejszín alapú krém (az csak tejes volt) még ütősebb! Azt hiszem, lesz sikerem! Köszönöm a recit! Most még valami túrósat is kell sütnöm, mert tönkremegy a múlt hétvégén vásárolt túró

margit2 2010.11.26. 16:05:08

Anna! Na ennek igazán örülök! Ugye nem is volt bonyolult, és mégis olyan kis ünnepélyes, finom sütemény!... Küldhetnél nekem egy fotó róla! %smile% A búvártúróst már megsütötted?.. mert az is egyszerű, de de jó vendégváró sütemény....

pocakbebi 2010.11.26. 18:22:26

Druszám szemezek a Marlenkával karácsonyra!Ettem egy helyen, valami bolti lehetett és nagyon izlett! A házi meg még finomabb gondolom! Csak sikerüljön elkészíteni! Biztosan megpuhul a tészta? Mire kell figyelni?

Anna3 2010.11.26. 20:34:45

Hát már nem tudok képet küldeni, mert -mivel megrendelésre készült - már oda is csomagoltam....Gondolat olvasó vagy, mert pont a búvártúrósra gondoltam. Épp meg is vettem hozzá a kefirt és citromom is van itthon...

margit2 2010.11.26. 21:04:38

Pocakbébi! Megpuhul a tészta, de szerintem ennél több krém kellet volna bele, hogy igazán jó legyen... Sajnos az eredeti recept, ami szerint én csináltam, ott ennyi mennyiséget írt, de ez kevés!!!! ... Ha nekiállsz, akkor több krémet csinálj!!!! ... Különben finom volt..... %wink%

margit2 2010.11.26. 21:07:09

Anna ! Azt nem lehet elrontani!!! %razz% ... Tessék először fényképezni a kész remekművet, és utána elkótyavetyélni! %mrgreen%

Anna3 2010.11.26. 21:12:25

Jó-jó legközelebb így lesz. De annyira megörültem a végeredménynek, hogy már csomagoltam is... Viszont azt utólag írom, hogy nekem nem lett olyan szép vastag krémréteg rajta és valószínűleg magasabb lett a tészta is. De azért, mert már megint variáltam és a kakaós lepény alapomat sütöttem meg egy kis dióval.

margit2 2010.11.26. 21:19:45

Oké! %smile% A krémréteg biztos azért lett vékonyabb, mert Te biztos kicsit nagyobb tepsiben sütötted a piskótát... De azért finom lett és mutatós is a végeredmény! %wink%

ételital 2010.11.29. 18:18:25

Milyen jó pizzatepsid van!!!

margit2 2010.11.29. 19:38:20

Iluska! Mi az, hogy tepsi? ... Ez pizza állvány! ... De valóban nagyon hasznos! %wink%
süti beállítások módosítása