Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Keksztekercs rizsmedállal...

2013.02.12. 09:46 | margit2 | 9 komment

.

Maradt még tegnapra a tejszínből, és hogy el is fogyjon készítettem egy kis tekercset. Most csokis krémmel töltöttem meg a férjem óhajára. Ő az édesszájú!

A receptje megtalálható itt: .... Keksztekercs rizsmedállal

.

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr746030739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evimami 2013.02.12. 12:25:37

Nem sok kedvem van még semmihez, de már javulgatok egy kicsit.

margit2 2013.02.12. 12:37:01

Dédike! Az a lényeg, hogy valamennyit is javulsz... Aztán majd a kedved is jobbra derül lassan! Nyugi, az idő nem áll meg a tavasz is előbb-utóbb ideér! %wink%

mclub 2013.02.12. 18:03:09

Rizsmedál! No, ezt a fogalmat most itt tanultam meg. Ezután biztosan többször találkozom majd vele (így szokott lenni, ha valami újdonságot hallok), s akkor majd Te jutsz róla eszembe! :)

margit2 2013.02.12. 19:02:11

Gyöngyi! Tudod a "barackos talléros"-ba piskóta tallérokat szoktam tenni... Egyszer nem kaptam, és akkor vettem a CBA-ban ezt a rizsmedált helyette. A biopultnál találtam... Itt olvashatsz róla: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/zoldseg_gyumolcs/cikkek/amarant_az_aztek_ritualek_novenye/20100223132818 %smile%

mclub 2013.02.13. 16:56:06

Köszönöm, megnézem. :)

ételital 2013.02.24. 12:06:44

azért ez olyan , hogy maradt egy kis szelet kenyér sütök hozzá egy fél marhát. :-)

margit2 2013.02.28. 16:59:33

.. igen, előfordul az ilyen.... %mrgreen%

Én magam 2013.03.18. 21:35:41

Én a krémbe szoktam egy kis citromhéjat is reszelni. Viszont messze nem ilyen kreatív formára csinálom. A többi ételed is olyan szép látvány, hogy csak csodálom! Az íz mellett az is fontos, hogy néz ki. Nagyon profi!

margit2 2013.03.19. 09:50:07

Én vaníliás, vagy citromos krémekbe, esetleg diós, mákosba reszelek citromhéjat.... Csokisba eddig nem tettem... Köszi, azért én profi nem vagyok, de valóban kísérletezni szeretek időnként! %wink%
süti beállítások módosítása