Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Fekete ribizlis diós szelet...

2013.04.18. 18:33 | margit2 | 8 komment

.

Ma úgy döntöttem, hogy végre sütök ilyen diós szeletet. De a férjem kedvéért ma étcsokoládés pudinggal készítettem. Igazán finom lett ez a változat is. 

A receptje megtalálható itt:    .... Fekete ribizlis diós szelet

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr966030720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gita 2013.04.19. 12:25:02

Ó ezt már megsütöttem utánad, de én vaníliás pudinggal. Úgy is nagyon finom lett... De tetszik a pudinggal való variálás... majd így is megsütöm egyszer! Köszi a tippet! :-)

margit2 2013.04.19. 14:14:13

Ha szereted a diós piskótát, és a pudingot is, akkor ezt Te is bátran csinálhatod! ... Szerintem is megéri! %razz%

amerika24 2013.04.19. 20:49:56

..piros ribizlivel próbáltad már ? ...nekem ugyanis van most egy doboz piros, úgy kaptam...hát gondolkozom rajta, hogy együk, vagy süssük ?

margit2 2013.04.20. 07:28:50

Amerika! Egyszer próbáltam azzal is, de az sokkal savanyúbb, több cukor kell hozzá... Ez pedig olyan fanyar ízű, mi ezzel szeretjük jobban. %wink%

2013.04.20. 09:08:08

nahát, nem is vettem észre, hogy megint sütöttél valami fincsit, hát ez igazán különleges, bár hasonlít az én diós piskótámhoz, amit gyümölcsökkel szórok meg, ez a puding-ribizli beütés változatossá teszi a hagyományosat.

margit2 2013.04.20. 15:22:57

Mi nagyon szeretjük így.... Most sütöttem először étcsokoládés pudinggal... Eddig vaníliást, vagy tejszínest tettem bele. De örülök, hogy így is kipróbáltam, mert még talán finomabb is lett! %razz% ... Talán majd legközelebb megint változtatok a pudinggal... vagy 2 félével sütöm meg... %wink%

amerika24 2013.04.22. 21:54:19

Ma megsütöttem piros ribizlivel...egy órát vártunk, aztán vágtam ...elég borzasztóan nézett ki még langyosan, de nagyon ízlett mindenkinek. A felét beraktam a hűtőbe, hogy szebben tudjam holnap szelni, és meg is tudjam mutatni...

margit2 2013.04.23. 07:27:38

A pudingot jó sűrűre főzted?... mert folyósan nem annyira kezelhető... De a hűtő után finomabb is lesz majd! Én is hidegen szeretem enni! %razz% ... majd megyek hozzád megnézni! %eek% .
süti beállítások módosítása