Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

  • margit2: @Amerika24: Én pontosan így vagyok ezzel... Ha csinálok rétest, akkor csak bolti leveles tésztával... (2024.04.25. 19:41) Rétes bolti réteslapból ismét...
  • margit2: @Amerika24: Nálunk húsvétkor és karácsonykor is mindig elkészítjük, nagyon szeretjük a kaszinótojá... (2024.04.13. 09:10) Kaszinótojás, lekváros bukta, medvehagyma...
  • margit2: @Amerika24: Tulajdonképpen én is visszaemlékeztem a régi sütésekre... Nálunk most újra felkerült a... (2024.02.25. 19:29) Somlói galuska...
  • margit2: @Amerika24: Tavaly én is kihagytam az élesztővel készült fánkot... Csak a sütőporral gyorsan elkés... (2024.01.31. 07:47) Fánk ( szalagos)...
  • margit2: @Amerika24: Őszintén nagyon együtt érzek Veled... még nagyon kevés idő telt el... Nekem édesapám n... (2023.12.06. 08:06) Advent első vasárnapja ma van.

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Fekete ribizli és piros ribizli szüret...

2016.06.24. 18:30 | margit2 | 2 komment

fribizlifa-2016_06_24.jpg

A nagy meleg hatására teljesen megérett a fekete ribizli a kis fákon... Már csak pár szemecske maradt rajta, ami talán még beérik. A többi már a fagyasztóban van, és természetesen ettünk is belőle frissen...

pribizli-2016_06_24.jpg

A piros ribizli fákon most érik a ribizli. Már az éretteket lefagyasztottam, és persze, hogy ettünk is a frissből.

f-pribizli-2016_06_24.jpg

A fekete ribizli maradék a kék tálban.. volt... a piros még érik... de folyamatosan szedem. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr88837728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amerika24 · http://amerika24.blog.hu/ 2016.06.24. 21:50:50

De jó ez a sok gyümölcs...nem úgy a rettenetes meleg.
Én az uborkát szedegetem már, háromszor leszedtem, de nem sok volt még egyszerre. Olyan jó volt dunsztolni a konyhában, hogy majd meg sültem, de túl éltem...legyen mára ez a pozitívum, no meg gyülnek a befőttek.

margit2 2016.06.25. 05:49:48

@Amerika24: Igen, és akkor eszünk friss gyümölcsöt, amikor akarunk! :-)
Sajnos nekem az első vetés uborkából nem sok maradt meg, ezért kellett vetni pótlást... De éppen néztem tegnap este, hogy ma már szedhetünk belőle mi is! :-)
süti beállítások módosítása