Margit2 blogja

Sütések, főzések, konyhai kísérletezéseim, kipróbált receptjeim gyűjteménye. Valamint virágok, növények, kerti ügyködések, kirándulások.

Friss topikok

Címkék

e (1) eE (1) Címkefelhő

Paradicsomlé és lecsófőzés is volt...

2024.09.04. 19:25 | margit2 | Szólj hozzá!

 

paradicsomle-fozes2-20240810b.jpgEbben a 12 literes fazékban főztem másodszor... Jól tele volt a fazék... de figyeltem rá, hogy ki ne fusson a forráskor...
lecso-20240819b.jpg

Az idén kétszer főztem be paradicsomlét, ez már elég is lesz, hiszen még tavalyról is van 3 liter... Lecsót még csak egyszer főztem, az 5 liter lett... abból még szeretnék egy adagot főzni... bár abból is maradt pár üveggel még a tavalyi évről.  :)

Na és ilyen évünk még talán sosem volt, június közepe óta folyamatosan szedjük az uborkát... igaz, hogy minden nap öntözzük is... ezt meg is hálálta eddig. :)

Aztán finom görögdinnyét is ettünk elég sokat a nyáron, és a fagyizás sem maradt el...

A bejegyzés trackback címe:

https://margitblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr9018475781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása