Mivel jó sok paradicsomlé maradt tavalyról, és kecsap is, ezért az idén csak lecsót főzök be. Az első adagot már megcsináltam. Körülbelül 8 liternyi lett. Már a spejzban vannak a polcon. :)
Így főztem be natúr: Lecsó
Mivel jó sok paradicsomlé maradt tavalyról, és kecsap is, ezért az idén csak lecsót főzök be. Az első adagot már megcsináltam. Körülbelül 8 liternyi lett. Már a spejzban vannak a polcon. :)
Így főztem be natúr: Lecsó
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.